Application Engineer CFD (full time)

InnoFour is een jong, dynamisch en creatief bedrijf die Electronic Design Automation (EDA), Computational Fluid Dynamics (CFD) en Product Lifecycle Management (PLM) software oplossingen biedt in de Benelux en Scandinavië. We doen dit door middel van technische verkoop, consultancy en training. Onze klanten zijn bedrijven die zich bezig houden met elektronica ontwerp variërend van PCB design, FPGA design en ASIC design.

 

 

Door de uitbreiding van CFD activiteiten binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar een

 

Application Engineer CFD tools

Functie omschrijving

Als Application Engineer neem je binnen je regio een technische rol, gericht op CFD op je. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het technische deel van het verkooptraject.

Je wordt geacht:

  • Businessplannen op te stellen, te presenteren en uit te voeren
  • (on line) demonstraties en presentaties te geven
  • Te coördineren en technische ondersteuning te verlenen aan Electronica Engineers
  • Deel te nemen aan en presenteren op diverse evenementen
  • Klanten strategieën te ontwikkelen en uit te voeren


Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten die beschikken over een HBO of WO opleiding Werktuigbouw of Mechatronica, basis kennis hebben van 3D Mechanica ontwerp en/of ervaring hebben met mechanische analyse tools en de bijbehorende processen. Kennis van Computational Fluid Dynamics (CFD) en Finite Element Analysis (FEA) tools is een pré. Affiniteit met commercie, marketing- en verkoopprocessen is gewenst. Je hebt grote interesse in engineering maar ook in de processen die nodig zijn om een project succesvol te maken. Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat wij bieden

Wij bieden veelzijdigheid, de kans om te werken aan de nieuwste ontwikkelingen op Mechanica en Electronica gebied, voldoende opleidingsmogelijkheden, goed salaris, aantrekkelijke secundaire voorzieningen, een prettige professionele maar informele werksfeer en internationale contacten. Een functie die je in hoge mate zelfstandig vorm kunt geven en van tijd tot tijd internationaal reizen.

 

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Rick Stroot (r.stroot@innofour.com) of schrijf een sollicitatie brief naar:

 

InnoFour B.V.
t.a.v. Rick Stroot
Twentepoort Oost 61-02
7609 RG Almelo