Stagiair Digitale Marketing

InnoFour is een organisatie die elektronica ontwerp software oplossingen levert in de Benelux en Scandinavië. We doen dit door middel van technische verkoop, consultancy en training. Onze klanten zijn alle bedrijven die zich bezig houden met elektronica ontwerp, variërend van PCB design, FPGA design en ASIC design.

 

 

Momenteel hebben wij volgende stageplaats beschikbaar:

 

Digitale Marketing

We zijn een groeiende organisatie met kantoren in Almelo, Stockholm, Lund en Oslo. Voor de onderlinge communicatie en het bijhouden van klant specifieke informatie maken we gebruik van een CRM omgeving (SugarCRM). Dit systeem willen we echter breder gaan inzetten door hiermee ook digitale marketing te gaan uitvoeren. Momenteel wordt dit vanuit onze website en CMS omgeving gedaan, maar we zouden deze graag optimaliseren. De opdracht zal dan ook bestaan uit het onderzoek naar digitale marketing mogelijkheden van SugarCRM en eventueel andere oplossingen, om zo tot een advies en implementatie te komen van een optimaal digitaal marketing platform. Verder zijn er een aantal aanpassingen die we graag op de CRM omgeving zouden willen uitvoeren om deze nog beter in te kunnen zetten binnen ons internationaal sales-team.


De onderdelen die hierbij aan bod zullen komen zijn:

  • Onderzoek doen naar verschillende digitale marketing systemen.
  • Het ontwikkelen van koppelingen op basis van PHP, JavaScript en HTML.
  • Een koppeling tussen CRM (SugarCRM) en CMS (de website) opzetten.
  • Een process opzetten waarmee er vanuit SugarCRM digitale marketing campagne’s opgezet en getraceerd kunnen worden.

 

Achtergrond student:
Voor deze opdracht zoeken wij een student die het leuk vindt om in een commercieel/technische omgeving te werken waarbij Elektronica en Informatica gezamenlijk centraal staan.


Kennis en/of ervaring op het gebied Microsoft Office Outlook, Exchange, Office 365, SQL, en Microsoft Windows operating systems is gewenst. Affiniteit met programeren is belangrijk, en het hebben van kennis of ervaring met PHP of JavaScript zal zeker helpen.


De opleiding is niet direct bepalend, dus ben je een een Informatica student met interesse in de technische marketing dan ben je van harte welkom.
 

Bijzonderheden:

  • Deze stageperiode kan direct ingaan met een duur van 3 tot 6 maanden (afhankelijk van de eisen van je opleiding).
  • De stage locatie zal ons kantoor in Almelo zijn aan de Twentepoort Oost 61 (gebouw Utopia, gelegen aan de snelweg en te bereiken via Bus Lijn 28 halte Nijrees Twentepoort).
  • De begeleiding zal worden gedaan door Rick Stroot.
  • Lunches zijn inbegrepen
  • Een stagevergoeding van € 300,= per maand
  • Deze opdracht is een stage opdracht, maar kan ook worden uitgebreid met vakantiewerk achteraf.

 

Opleiding:
Informatica en/of ICT met een business component

 

Geinteresseerd?

Neem dan contact op met Rick Stroot (r.stroot@innofour.com) of schrijf een brief met motivatie aan:
 

InnoFour B.V.

t.n.v. Rick Strooot

Twentepoort Oost 61-02

7609 RG Almelo