Job Opportunity

Marketing en Communicatie Specialist (32 - 40 uur, Almelo)

 

We zijn een ambitieus, dynamisch en creatief bedrijf dat softwareoplossingen biedt aan Hi-Tech bedrijven in de Benelux en Scandinavië.

 

We willen de stap van een verkoopgerichte naar een servicegerichte organisatie maken om zo nog beter aan de vraag van de markt te kunnen voldoen.

 

Om deze stap te ondersteunen zijn we op zoek naar een Marketing en Communicatie Specialist.

Wat ga je doen

Je krijgt op het gebied van Marketing en Communicatie een creatieve en coördinerende rol. In samenspraak met de directie bepaal je de marketing- en communicatieplannen en voert deze vervolgens uit. De vakkennis en expertise zijn reeds in huis, jij krijgt de kans hier de creatieve invulling aan te geven.

Geen werkdag is hetzelfde. Het ene moment denk je mee op strategisch niveau, terwijl je de dag erna een campagne bedenkt, ontwerpt en opstelt voor de website, e-mail of social media. Ook draag je bij aan de organisatie van diverse (internationale) events. In samenwerking met je collega’s geef je invulling aan de inhoud én zorg je ervoor dat het vlekkeloos verloopt.

Kortom een zeer veelzijdige baan! 

Wat bieden we

Een uitdagende baan als Marketing en Communicatie Specialist in een dynamische en internationale organisatie.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je krijgt de kans en vrijheid zelf invulling te geven aan deze functie. Er zijn mogelijkheden om thuis te werken. Je komt terecht in een klein team met een collegiale, internationale en informele, prettige werksfeer.

Wat jij kunt bieden

Je pakt de kans met beide handen aan om jouw kennis en ervaring in dit bedrijf te implementeren en onze opdrachtgever hiermee een stap verder te brengen. Je kan zowel op strategisch als tactisch niveau denken, maar in de uitvoering zie je dezelfde uitdaging!

Je bent creatief, hebt enkele jaren ervaring in de uitvoering, kunt goed organiseren en bent toe aan de volgende stap. Je neemt graag initiatief en bent in staat technische taal om te zetten in een goede marketing boodschap. 

Je bent bekend met SEO, HTML, webanalytics, marketing automation, content management systemen en diverse social media, maar met name LinkedIn.

Reageren

Indien je interesse hebt in deze functie stuur dan je CV en motivatie naar Kirsten van der Aa van tweeaconnect (kirsten.vanderaa@tweeaconnect.nl). Voor vragen over deze functie kun je telefonisch contact met Kirsten opnemen via het nummer 06 - 57040470.

Solliciteer naar deze baan

Fields with * are required