03 June 2010

Bits&Chips Hardware Conference 2010

7 juni 2010 - Evoluon, Eindhoven

 

 

Techwatch Events organiseert op 17 juni de derde Bits&Chips Hardware Conference. Dit event voor hoogopgeleide professionals en technisch managers uit de high-end elektronica- en IC-ontwikkeling draait om informatie uitwisselen, kennismaken en netwerken.

 

 

Bits&Chips Hardware Conference 2010 biedt u de kans om op één dag bij te praten met uw vakgenoten en kennis te maken met specialisten en leveranciers van componenten, tooling, kennis en diensten.

 

 

In het lezingenprogramma komen thema’s aan bod zoals chipsontwerp, EMS, Reach/Rohs, FPGA´s en RF-systemen. We staan open voor goede ideeën die dit event kunnen versterken.

 

 

Naast de gebruikelijke onderwerpen wil de organisatie dit jaar ook aandacht besteden aan de verschuivende waardeketens in electronics manufacturing services (EMS) en de distributie van hoogwaardige elektronicacomponenten. Aandacht voor nieuwe wet- en regelgeving voor milieubelastende stoffen (Reach en Rohs) lijkt ons ook gepast.

 

 

Bits&Chips Hardware Conference 2010 wordt ondersteund door Bits&Chips en de inmiddels zeer populaire Bits&Chips-nieuwsbrief.

 

 

Locatie

Evoluon

Noord Brabantlaan 1a

5652 LA Eindhoven

Nederland

www.evoluon.com

 

 

Openingstijden

Beursvloer: 9.00 - 17.00 uur

Lezingenprogramma: 9.00 - 17.00 uur